Update: Coronavirus (COVID-19) – H.W. Brouwer – Hoogvliet

Welkom bij Tandarts H.W. Brouwer

Tandarts H.W. Brouwer is uw tandarts in Hoogvliet voor uitstekende mondzorg. Een goede mondverzorging is belangrijk voor een eerste indruk en voor uw gezondheid.

Update: Coronavirus (COVID-19)

Maatregelen in verband met het Coronavirus (COVID-19)

De praktijk is met ingang van 28 april 2020 weer beperkt geopend voor reguliere mondzorg bij gezonde personen, met inachtneming van strenge richtlijnen volgens het advies van het RIVM en de gezamenlijke mondzorgkoepels.

Een afspraak maken

Wij zijn van maandag t/m donderdag bereikbaar voor het inplannen van afspraken en vragen, bij voorkeur tussen 08:30 en 10:00. Tot nader order worden uitsluitend reguliere behandelingen uitgevoerd bij patiënten die NIET tot de Corona-risicogroep behoren.

Wanneer behoort u tot een Corona-risicogroep?

  • Patiënten met Corona.
  • Patiënten genezen van Corona korter dan 2 weken geleden.
  • Patiënten met één of meer symptomen die kunnen wijzen op een Corona-besmetting: verkoudheid, hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid, koorts hoger dan 38 graden of andere griepverschijnselen. Hierbij hoort ook verkoudheid door hooikoorts.
  • Patiënten met gezinsleden of huisgenoten met Corona of klachten die wijzen op een mogelijke Corona-besmetting.
  • Patiënten wonend in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking.

Als u tot de risicogroep behoort wordt de reguliere zorg zoveel mogelijk uitgesteld. Voor dringende spoedzorg zult u door ons verwezen worden naar hiertoe speciaal aangewezen tandartscentra.

Behoort u NIET tot de risicogroep, bent u gezond en voelt u zich momenteel gezond dan kan er reguliere mondzorg (inclusief spoedzorg) worden uitgevoerd.

Voor patiënten met andere gezondheidsproblemen of klachten wordt na verdere anamnese en risico inschatting door de tandarts in samenspraak met de patiënt besloten of verdere mondzorg mogelijk is.

Mocht er na het maken van een afspraak iets veranderen aan uw gezondheidstoestand, vernemen wij dit graag voordat u naar de praktijk komt. Zo nodig wordt uw afspraak kosteloos geannuleerd of verplaatst.

Als u een afspraak heeft

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. Een touch-free dispenser is in de wachtruimte aanwezig. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de gehele praktijk, en dus ook in onze wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Iedere medewerker is voorzien van de vereiste beschermingsmiddelen, wij hebben hier genoeg van op voorraad. Ook zullen we binnen de praktijk geen handen schudden. Voor sommige behandelingen zullen we u 1 minuut laten spoelen met een waterstofperoxide-oplossing.

Nog wat extra aanwijzingen:

  • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen
  • Volg de aanwijzingen van ons personeel op
  • Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen
  • Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk

In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

Spoedgevallen buiten werktijden

Indien de praktijk is gesloten kunt u uitsluitend bij zeer dringende spoedeisende klachten telefonisch contact opnemen met Tandartsenpost010, telefoon: 010 4552155.

Wij vragen uw begrip voor deze helaas noodzakelijke maatregelen.